NeoGames New Scratch Slot Game

Den ledande programvaran NeoGames har nyligen meddelat att det kommer att släppa sitt senaste skraplott titel känt att tillhöra nästa generation spel av NeoGames. Efter en stor framgång av Slot 777 är NeoGames tjänsteleverantören om att starta den 1: a 3D scratch slot rätt gå 777. Det är känt att vara en klassisk variant av scratch slotspel med 3D-grafik, ger spelare möjlighet att byta slots maskinerna mellan rundorna.

I den nya scratch slot har varje runda tre maskiner erbjuder två områden för repor. Överst är priset och den nedre delen är hjulen en. Om det blir tre rullar på maskiner som avslöjar tre matchande symboler kommer du att vinna det priset som visas ovan. Men du kan också vänta tills den stora jackpotten av mer än 200 000 pund. VD på den ledande programvaran, Shay Bar-Josef, bekräftade att de var mycket glada för att tillkännage den nya och den första utgåvan av en 3D scratch slot rätt ‘Gå 777’.

Detta kan definitivt prövas av man och kvinna i alla åldrar som vill ha roligt och få mer erfarenhet i casino stil. Han tillade också att de nya scratch slot spela wil låta spelare dra nytta av alla Las Vegas stadskärnan från hem komfort. NeoGames fortsätter att expandera sin portfölj med mer än 120 interaktiva spel som kommer att visa spelare en stor och avancerad upplevelse i spel genom att lägga till ett nytt och stort utbud av skraplotter samt slotspel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *