Årets bästa spelautomater

Online slots spel kvalitet fortsätter att förbättra år efter år och detta är inte en annan. Denna utveckling kom i audiovisuellt innehåll samt liksom spelfunktioner. Innan det har kommit till topp 5 online slots spel 2011, måste det göras en punkt. 2011 Rival Gaming har beslutat att införa en serie 3D slots spel och man måste ha varit i den här listan. Men det verkar att Rival Gaming har återkallat denna typ av online casinospel så inte kommer de anses längre. Den femte spelautomaten är den Siberian Storm som har släppts av WagerWorks. Detta spel har valts på grund av dess flerpartssamtal Xtra funktion med en ovanlig struktur. Först och femte hjulen har 3 ställen, rullar andra och den vidare har 4 ställen och det tredje hjulet har 5 ställen. Denna sak kommer att erbjuda spelare 720 sätt att tjäna pengar, en bättre möjlighet än de vanliga 243 sätt. Det finns också några lukrativa frispel. Det fjärde spelet är kända för att vara den Immortal Romance, känt att släppas av Microgaming.

Det kommer att berätta en fängslande historia inklusive 4 tecken som är förreglade i kuslig omständigheter. Några av spelet innehåller vilda önskan, som kan vrida upp till 5 hjul wild, och den andra funktionen är det Chamber of Spins, som kommer att erbjuda dig 4 gratis spins uppsättningar, var och en av dem är tillägnad varje tecken.

Den tredje placerade spelautomaten har rätt kongen och har släppts av Playtech. Detta spel är baserat på Universal Studios filmen som har King Kong. Spelet kommer att erbjuda allt sådant slot typ spel måste erbjuda såsom tecken eller filmscener. Den andra spelautomaten är den horn & glorior känt att släppas av Cryptologic. Spelet har 2 uppsättningar av 3 hjul som snurrar samtidigt, men varje spelare måste välja en av dem för att få utbetalningarna. Varje hjul set representerar helvetet eller himlen. Spelaren fortsätter att samla in Gates och efter att äga 10 han får 10 free spins som kommer att multiplicera de ökande inkomster på varje spin. Vinnande ökar eftersom det blir en kamp mellan en djävul och en ängel och att vinna är en spelaren valde från rullar uppsättningen.

Den översta nummer 1 online slot spelen är Microgaming släppt Gold Factory. Detta spel är inte bedriver någon hype, men det skulle vara bra runt spelet. Befruktningen av en guld fabrik som Willie Wonkas skulle innebära en stroke av geni. Grafik samt animationer måste ses för att bli trodd. Den Gold Factory har 50 vinstlinjer och det kan du göra en maximal insats på 100 krediter och en 7 500 mynt jackpot; som skulle låta perfekt till dig. Gold Factory slot spelet kommer också att erbjuda spelare en multi-level bonus som skulle vara grädde på moset.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *